Ons team

Gerrits fruit is ondertussen uitgegroeid tot een heus team, graag stellen wij enkele van deze mensen voor aan u.

Aan het hoofd van het bedrijf staat Sven Roosen. Hij waakt zelf over zijn boomgaarden en de kwaliteitscontrole om de beste kwaliteit aan zijn klanten te kunnen garanderen. Hij heeft ook de leiding over het commerciële gebeuren en de boekhouding.
Sven Roosen staat steeds voor zijn klanten klaar. Dus als u nog vragen heeft, contcateer Sven dan via: sven.roosen@gerritsfruit.com.

Medezaakvoerster Miet Gerrits is eveneens verantwoordelijk voor het sorteren van fruit. Zij houdt zich ook bezig met personeelszaken en de boekhouding.
Miet Gerrits beantwoordt al uw vragen met veel plezier. Indien u vragen heeft voor haar, stel deze dan via: miet.gerrits@gerritsfruit.com .

Marek Sobczynski is al lang een vaste waarde op onze plantages, dankzij zijn lange ervaring kan u er op rekenen dat uw fruit met grote deskundigheid wordt gekweekt. Hiervoor zorgt hij samen met zijn andere toegewijde collega's.

Pluta Anna is gedurende lange tijd actief in ons bedrijf, met haar ervaring als sorteerster bereikt elk stuk fruit tot zijn wasdom geraakt. Zij helpt ook mee aan het bekomen van hoogwaardige producten als kwaliteitscontroleur. 

Dankzij Jos Gerrits en Wies Cornelis is Gerrits Fruit BVBA een groot en stabiel bedrijf geworden. Ondanks dat zij op hun beurt in 2005 de leiding hebben overgegeven, is de tweede generatie van telers nog vaak te vinden op de boomgaarden en in de sorteerhallen.

Contacteer ons

Gerrits Fruit
Hasseltsesteenweg 131
3720 Kortessem

T
+32 11 37 60 17
F
+32 11 37 60 17
E
info@gerritsfruit.com

Wij werken enkel op afspraak. U kan hiervoor steeds terecht bij één van onze zaakvoerders!

Sven Roosen
+32 477 37 24 34
Miet Gerrits
+32 475 55 69 45
Cookies en privacy